fbpx
IMG_4701

KEZDJÜK EL!

Mikor tartok órákat?

Az egyéni és céges oktatást mindig előre egyeztetett helyszínen és időpontban tartjuk. Az egyéni oktatáshoz semmilyen eszközre nincs szükség, mindent biztosítok – szőnyeg, tégla, heveder, takaró

Ha kérdésed van...

Az óra lehetőségekről – privát és céges oktatásról – érdeklődj az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Tel.: 06-30-703-0142

Email: livia@titalajoga.hu
 

Hogyan zajlik egy óra?

Hogyan zajlik egy óra?

A jógaórákon a figyelmünk a saját testünkön van. Habár egy csoportban, közösen gyakorlunk, a cél az, hogy a lehető legjobban figyeljünk a test adta reakciókra, az ászanák hozta változásokra, érzésekre. Ehhez az órát ráhangolódással kezdjük, amelynek célja, hogy felkészítsük az elménket a gyakorlásra. Az ezt követő jógaászanákat az óra alatt be is mutatom, és szóbeli instrukciókkal is segítem a pontos kivitelezést. Fontos, hogy a tested csak te érzed, ha bármi nem esik jól, szédülsz, vagy más kellemetlen érzésed van, gyere ki a pózból, és pihenj. Az órákat relaxációval zárjuk.

Hogyan készülj egy órára?

A jógaóra előtt minimum két órával már ne egyél, ha mégsem bírod ki, akkor inkább valami könnyűt, zöldséget, vagy gyümölcsöt vegyél magadhoz. Az óra előtt egy órával pedig már tényleg semmit. Inni viszont inkább az óra előtt és után igyál, viszont akkor minél többet. A gyakorlatok alatt nem jó, ha víz lötyög a hasadban, és a légzőgyakorlatoknál sem kellemes. Az órára kényelmes ruházatban gyere, ha van saját jógaszőnyeged, akkor hozd magaddal azt is.